Toddler Sense Amsterdam 1

+31641811260 amsterdam@toddlersense.com

Toddler Sense lessen lopen het hele jaar door, instromen kan op elk gewenst moment. Je bent van harte welkom een proefles te komen volgen om zelf met jouw baby te ervaren wat Baby Sensory inhoudt. Een proefles bedraagt 10,00 Euro. Na de proefles kun je je inschrijven voor een lesblok van 10 lessen.
Ook hebben wij een 'Vrienden Actie': voor elke vriend die jij aanbrengt (en die zich inschrijft), ontvang je zelf een extra gratis les!

Volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en acties:

FACEBOOK: Baby Sensory & Toddler Sense Amsterdam  

INSTAGRAM: Baby Sensory AMS

 

 Baby Sensory staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59685344.  

Vestigingsadres: Churchill-laan 86

 

Heb je een Stadspas? Dan kun je bij optie kortingscode "Stadspas" invullen, je betaalt dan 10,00 euro voor een lessenreeks. Neem de Stadspas van jouw kindje mee naar de eerste les.

 

Er vinden geen lessen plaats gedurende de schoolvakanties.

In het Herfstblok vinden er geen lessen plaats van 22-29 oktober ivm de herfstvakantie. In het Winterblok vinden er geen lessen plaats van 24 december - 7 januari ivm de Kerstvakantie. In Springterm, geen lessen in de week van 19-23 februari ivm de voorjaarsvakantie.

 

Op zoek naar de perfecte locatie voor een onvergetelijk partijtje voor jouw jarige peuter? Voor alle informatie en boekingen klik hier.

 
Lesrooster

Locatie Dag Tijden Leeftijd Beschikbaarheid
Loading...