Dit is de Netherlands website

Blijf op de Netherlands websiteor Wissel naar de Netherlands English website or Wissel naar de United States website

Toddler Sense Partijtjes

Toddler Sense feestjes zijn ideaal voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. 

Onze Toddler Sense feestjes zijn geschikt voor elke gelegenheid wanneer jij en jouw familie en vrienden samen komen voor een feest.

-       Verjaardagen

-       Kerstmis en Pasen feesten

-       Doop- of naamceremonies

-       Bruiloften

-       School beurzen

Wat je evenement ook is, we maken het magisch, fascinerend en onvergetelijk voor jou, je baby of kind, en voor je gasten! 

                                                            

Neem contact op met je dichtstbijzijnde Klassenleidster om je Baby Sensory of Toddler Sense feestje te boeken.

Wat gebeurt er op een Toddler Sense partijtje?

Als je een Toddler Sense-mama of -papa bent, dan weet je alles al over onze spannende activiteiten. Zo niet, dan wordt het een spannende verrassing! Toddler Sense-feestjes zijn vol variëteit en actie!


Hier is een snel overzicht van de thema's die we momenteel aanbieden:

-       Tijd voor een feestje

-       Piraten en prinsessen

-       Circustijd

-       Kleurenfeest

-       Kerstfeest

We bieden ook de volgende Toddler Sense-workshops (vanaf 18 maanden tot en met 5 jaar) gedurende de zomermaanden, maar ze zijn ook ideaal voor feestjes!

-       Rock en Roll - muziek die je op de benen houdt! Dans, jive, stuiter, draai en schud op de beat in een opwindende atmosfeer van licht en geluid. Onvergetelijk!

-       Disco Ruimte Feest - dans door het ultieme disco ruimte feest en lichtshow. Baan raketten de ruimte in, wees Superman, voltooi een onmogelijke missie, dans met kometen, verken de sterren en berijd een ruimtepaard! Spannend, snel bewegend, boordevol actie en heel leuk!


Plan je feestje

1. Neem contact op met je lokale Klassenleidster.

2. Bespreek het thema en bepaal de datum.

3. Boek de locatie (als het feest niet bij je thuis wordt gehouden).

4. Nodig je gasten uit.

5. Maak je klaar voor een leuk feest waar jouw gasten weken over zullen praten en jij je altijd zal blijven herinneren. 

Om te zorgen dat het feest voor iedereen een plezierige ervaring is, moeten baby's en kinderen worden begeleid door een ouder of verantwoordelijke volwassene 


 

Getuigenissen

"Wauw! Wat een feest! Onvergetelijk, fantastisch, precies wat we wilden!" Jenna Ward.

"Heel erg bedankt voor een fantastisch Toddler Sense-feestje! Alle voorbereidingen en activiteiten zorgden ervoor dat het een feest was om nooit meer te vergeten, veel van de moeders die gekomen zijn zeiden hoeveel ze ervan hadden genoten. Goed gedaan en heel erg dank!" Sarah Taylor

"Heel erg bedankt voor zo'n geweldig Toddler Sense-feestje, het was zo leuk en iedereen heeft er enorm van genoten!" Jos Bhatia.

"Mijn Toddler Sense-verjaardagsfeestje was uitstekend - bedankt dat jullie het zo speciaal voor mij hebben gemaakt!" Mark Clarke.

"Het derde verjaardagsfeest van Sam was onvergetelijk! Het was kleurrijk, druk en zo leuk, iedereen hield van de springkussens en speelgoed, ik zal de ervaring zeker aanbevelen!" Claire, Andy en Sam.